După cum ai observat toate învățăturile spirituale ne încurajează să privim în interiorul nostru și să descoperim iubirea de sine.

Așa cum toate drumurile duc la Roma, toate Învățăturile merg către descoperirea iubirii de sine.

Petrecem mult timp din viață căutând să fim remarcați prețuiți iubiți apreciați și tânjim să aparținem unui loc, să avem o persoană care să ne iubească necondiționat, care să ne facă să simțim iubirea, când în esență lucrurile nu se rezumă la asta.

Atunci când iubirea depinde de altcineva, avem de-a face cu o structură instabilă afectată de caracterul impermanent al lucrurilor, o structură care se poate schimba iar odată cu schimbarea poate dispărea și iubirea.

Asa ajungem să ne simțim respinși dați la o parte, ignorați, marginalizați, ajungem să simțim un gol existențial, ajungem să nu mai simțim că aparținem și din nou ne punem în căutarea acelui ceva care să ne completeze care să ne ofere iubire, să ne împlinească.

Îți pare cunoscut acest tipar?

Ai conștientizat până acum nevoia ta de a externaliza iubirea?
De a o face să fie dependentă de altcineva în afară de tine?

Mie-mi suna extrem de cunoscut și ani de zile am repetat tiparul am și acum momente în care sunt în același tipar.

Am și acum momente în care tânjesc după experiențe care să mă împlinească din exterior tânjesc, după iubirea necondiționata celor din jurul meu și de fiecare dată când mă surprind în această poziție conștientizez că nu mă aflu într-o zonă de putere și într-o zonă de asumare.

Conștientizez că am delegat cel mai de preț lucru pe care mi-l pot oferi și am făcut-o pentru că m-am deconectat de mine și de nevoile mele.

Care este soluția?

Mereu soluția este să mă reîntorc la mine să-mi conștientizez nevoile, să-mi ofer spațiu și timp să-mi ofer acceptare să-mi ofer iertare și să-mi ofer grijă.

Te invit și pe tine să întrerupi tiparul care te face să crezi că iubirea e în altă parte decât în interiorul tău.

Am adunat cele mai valoroase exerciții de artă terapeutică pentru cultivarea iubirii de sine și le-am pus într-un material care conține atât un workbook cât și meditații înregistrate.

Te invit să parcurgi “self love First” în ritmul tău și să profiți de reducerea de 50% pe care am creat-o la acest pachet. Reducere valabilă timp de 7 zile.

Detalii și comandă aici self love first

Despre mine:

Vreau să îmi explorez creativitatea și să stau cât mai mult intr-o stare de prezentă conștientă, de pace și acceptare, de compasiune și bunătate iubitoare și te invit și pe tine să mi te alături.

Împărtășește cu mine gândurile tale

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}