Workshop Online
„Îmi pictez emoțiile”

Vineri, 5 noiembrie - ora 19:00 - Doar 30 de locuri.

Cât de ușor e pentru tine să îți gestionezi emoțiile?

Prin intermediul unor tehnici speciale, folosite în terapia prin artă și Mindfulness, vom pătrunde în interiorul nostru, și vom exprima și elibera emoții, vom da curs trăirlor și experiențelor.

If you want to let go of something, you need, at first to let it be.

În acesta întâlnire online vom explora prin intermediul picturii intuitive, folosind mâinile și chiar întregul corp, locul unde știm că se înmagazinează toate emoțiile și traumele.

Ne vom conecta prin intermediul unei meditații ghidate cu emoțiile și stările ce sunt vii in interiorul nostru sau cu emotiile pe care stim deja ca tindem sa le reprimam, și de care ne ferim în a le exprima și elibera.

Emotii cu care nu știm ce sa facem si de cele mai multe ori oate e mai nedureros să le băgăm sub preș decât să le abordam.

Acestă activitate creativă și terapeutica nu necestită niciun fel de abilitați sau talent pentru a putea fi pusă în aplicare.

Cum te va ajuta acest workshop?

Vom explora prin tehnici de Mindfulness și Art Therapy iar ca instrumente vom aborda momentul prezent astfel încât să ne activăm creativitatea și flow-ul prin meditație si pictura intuitivă

Vei identificăm și exprimă emoțiile din interiorul tău

pentru a te elibera de ceea ce nu te mai servește

Vei simți profund emoțiile ce te tranzitează și vei afla ce anume vrea să îți trăsmită

emoțiile au un mesaj ascuns, care odată decodat îți va oferi o mare eliberare

Vei putea procesa evenimente din trecut cu impact emoțional puternic

pentru a putea să te bucuri de prezent

Vei descoperi părți ascunse ale personalității tale


Vei accesă o stare de prezență conștientă

iar asta te va ajuta să nu mai iei lucrurile personal și să te bucuri mai mult de ce e în jurul tău

Te vei relaxa și vei elibera corpul și mintea de tensiuni


Vei dobândi o atitudine de accepatre, atocompasiune și iubire de sine

Desenul ne ajută să atingem părți profunde din noi care abia așteaptă să li se ofere atenție

Ce vom face

Care e structura atelierului?

1.

Voi face o meditație ghidată pentru a te conecta la emoțiile tale

2.

Vom dansa cu emoția noastră

3.

Îți vei desena emoțiile

4.

Vom discuta despre emoțiile tale și ne vom conecta

Investiția ta

CE PRIMEȘTI


50

lei


  • 2 ore de workshop
  • BONUS: O meditație ghidată
  • BONUS: Înregistrarea sesiunii

GÂNDURI de la

Cei care au participat

Andrada mi-a oferit instrumentele de care aveam nevoie să văd dincolo de minte. Recomand această provocare tuturor celor „captivi în cap” și care doresc să coboare în inimă.

Cristian Ciuberea - Antreprenor

"Puterea grupului este magică. Puterea artei este tot. M-am simțit ca acasă la workshop, un acasă interior și exterior. Un acasă unde e ok dacă se vede praful și dezordinea și povestim despre el, pentru că este acasă al nostru, al tuturor. În oglindiri și îmbrățișări făcute cu ochii și sufletele."

Roxana Oroian - Designer

Draga Ada, si eu iti multumesc pentru ocazia de a sta cu mine si mai ales pentru descoperirea unei noi cai de exprimare de sine, o noua cale de expresie a ceea ce traiesc. Si cat de relaxanta si plina de viata si culoare e aceasta noua cale! Mi se potriveste tare bine. Am avut parte de libertate de exprimare si de siguranta sa impartasesc onest despre mine. Sunt recunoscatoare si mai vreau.

Adriana Ceascai - Trainer

Unul din lucrurile pe care le-am văzut imediat a fost că energia creată de grup m-a liniștit și știu că această schimbare a fost datorată grupului pentru că eu nu am făcut nimic ca să mă liniștesc și nu cred că reușeam să fac asta atât de repede singur, în acel context.După aceea, ne-ai ghidat în niște procese care au fost mai profunde și mult mai roditoare decât mă așteptam. ☀️ Ele m-au ajuat să simt mai multă armonie. 

Sebastian Boancă - Copywriter

Despre mine

Ma numesc Andrada si de câțiva ani explorez emoții, integrez stări, stau cu mine și ceea ce simt prin intermediul meditatiei și a desenului sau picturii in mod specific și al artelor expresive in general.

Am urmat pana acum, doua cursuri de formare ca și ghid de Terapie prin Artă unde am învățat diferite tehnici care m-au ajutat mult in a ma cunoște mai bine si a lucra cu emoțiile mele.

Momentan sunt in formare și ca Mindfulness Teacher.

Mindfulness-ul și Art terapia mi-au fost alături mereu in etapele grele din viață.

Am reușit să depășesc momente crunte de anxietate generalizată cu ajutorul practicilor de Mindfulness și Art Terapie si am ajuns in acel punct in care anxietatea de atunci a rămas doar o amintire.

Doamne ce bine e!

Vreau să îmi explorez creativitatea și să stau cât mai mult intr-o stare de prezentă conștientă, de pace și acceptare, de compasiune și bunătate iubitoare și te invit și pe tine să mi te alături.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

UNDE SE ȚINE WORKSHOP-ul?

Workshop-ul are loc online, pe platforma zoom.

Vei primi link-ul de conectare după confirmarea plății

DE CE AM NEVOIE PENTRU A PUTEA PARTICIPA?

E nevoie să ai instrumente de desen. În funcție de preferințele tale ai nevoie de creioane colorate, creioane cerate și acuarele.

Pentru o experiență senzorială completă îți recomand să cumperi o coală mare de carton (ex aici) și acuarele pe bază de apă

E NEVOIE DE EXPERIENȚĂ PENTRU A PARTICIPA?

Nu ai nevoie de abilitați artistice sau experiență in zona aceata ci doar de intentia de a-ți da voie sa experimentezi.