SHARE FRIDAY

SHARE FRIDAY

1 + 1 la toate programele:

La fiecare program comandat primești unul pe care îl poți face cadou.

  0  5
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  4  5
Minute
:
 
  4  0
Secunde

You missed out!

Programul - Am grijă de mine - Early Bird

Doar 550 197 lei

Am grijă de mine este un program de 21 de zile menit să te susțină în cultivarea grijii fată de tine. Menit să îmbogățească cea mai valoroasă relație a ta! Relația cu tine! 

Să ai grija de tine nu e un lucru egoist ci mai degrabă o necesitate. 

Dintr-un pahar gol nu ai ce turna. Dacă îți dorești relații împlinitoare în exterior, e nevoie să ai în primul rând o relație împlinitoare cu tine însuți. 

Te invit la Am grijă de mine pentru a te împrieteni cu tine! Pentru a face pace în interior și a aduce bine în jurul tău.

În programul Am grijă de mine vei afla și vei practica modalități de autoreglare a sistemului nervos, vei practica meditația, arta ca terapie, și numeroase practici de grijă de sine. Practici care te vor aduce aproape de partea aceea vie, echilibrată, vibrantă și autentică din tine.

Programul începe în 12 decembrie 2022.

Programul Self Love First

Doar 220 67 lei

Self Love First este un program de 7 de zile ce reprezintă o călătorie și un proces prin care te vei reîndrăgosti de tine. Vei descoperi Frumusețea ta interioară si exterioară și vei învăța cum să te prețuiești.

Ce vei găsi în programul Self Love First:
 
 🪴 7 zile de exerciții de Art Therapy/ MindfulArt pentru cultivarea iubirii se sine
 🪴 2 meditații ghidate special create pentru acest program
 🪴 1 material pentru cultivarea compasiunii de sine
 🪴 1 material video despre criticul interior
 🪴 acces într-o comunitate privată pe whatsapp unde vei fi susținută în continuare să cultivi iubire de sine

Toolkit pentru Centrare

Doar 230 77 lei

ToolKit-ul pentru Centrare conține 3 meditații numai bune pentru dobândirea echilibrului interior și Workbook-ul printabil „Mandale pentru Vindecare”. Explorează prin meditație și MindfulArt și alocă-ți timp să te ocupi de tine. Drumul spre grija de sine poate să fie greu inițial. E greu să oprești vocile care nu te lasă să stai.

3 meditații ghidate, pentru cele 3 teme cel mai des întâlnite la oamenii cu care lucrez:

Meditația pentru Centrare e menită să te aducă in prezent, să te înrădăcineze și să te conecteze la puterea ta interioară, la centrul tău.

Meditația pentru Emoții este gândită ca o practică la care să te întorci ori de câte ori te confrunți cu emoții sau stări puternice pe care nu le știi desluși și îți dorești într-o oarecare măsură să le poți elibera.

Meditația pentru Somn și Relaxare este potrivită înainte de culcare sau atunci când te confrunți cu stări de insomnie. Va aduce calm și îți va permite să lași corpul să între treptat în lumea viselor.

Mandalele sunt un suport excelent pentru activarea energiei creative, pentru relaxare, pentru îmbunătățirea memoriei și atenție, pentru Autocunostere și reîntregire.

Recomandări de la clienți

Despre mine

Mă numesc Andrada și de câțiva ani explorez emoții, integrez stări, stau cu mine și ceea ce simt prin intermediul meditației a desenului și a picturii în mod specific și al artelor expresive în general.

Sunt formată ca și consilier de dezvoltare personală prin artă, sunt acreditata ca și MBSR Teacher de către Mindful Academy Solterreno, Spania. În viața de zi cu zi sunt mama și educator Montessori.

Mindfulness-ul și Art terapia mi-au fost alături mereu în etapele grele din viață. Am reușit să depășesc momente crunte de anxietate generalizată cu ajutorul practicilor de Mindfulness și Art Terapie și am ajuns în acel punct în care anxietatea de atunci a rămas doar o amintire, m-am împrietenit cu mine și am simțit să împărtășesc cele învățate facilitând începând cu 2019 workshopuri de MindfulArt și Mindfulness.