FĂ RAI DIN CE AI

FĂ RAI DIN CE AI

2 iunie - 30 iunie


Descoperă-ți resursele interioare, printr-o călătorie de 5 săptămâni.

Începem joi, 2 iunie în Cluj-Napoca

Locuri limitate. Mai sunt doar 8 6 locuri disponibile

  0  6
Zile
:
 
  1  2
Ore
:
 
  2  8
Minute
:
 
  3  2
Secunde

You missed out!

Probabil simți în interiorul tău că ai un rezervor uriaș de resurse.

Că poți face tot ceea ce îți dorești, că cerul este limita. Și cred cu tărie că ai dreptate! Întreg potențialul uman se află in fiecare si e nevoie doar să îți dai voie să îl accesezi.

Programul Fă rai din ce ai vine fix să te susțină in spre deplinătatea ta. In spre a-ți atinge potențialul, puterea personală, in spre a-ți găsi vocea!

Dă-ți voie să te vezi, să te Cunoști, si să exprimi, dă-ți voie să faci Rai din tot ceea ce ai! Te invităm să faci Rai din ce ai.

Hai să-ți descoperi resursele, pentru că sunt multe. Le căutăm în minte, le simțim în emoții, le vom mișca în corp, le vom primii de la divinitate și le vom sărbătorii împreună ca și grup.

Te invităm să călătorim împreună pentru 5 săptămâni unde vom explora resursele interioare prin intermediul celor cinci dimensiuni:

Ce facem în cele 5 săptămâni

Magia lui împreună - dimensiunea socială Bucuria de a fi vine din faptul că ne lăsăm văzuți așa cum suntem. Conexiune, încredere, apartenență - elemente pe care le poți descoperi într-un spațiu de încredere, cu susținere reciprocă timp de cinci săptămâni.

Corpul știe - dimensiunea fizică: Corpul nostru ne poartă povestea. În gesturile lui găsim emoții și gânduri. Explorăm libertate, fluiditate, și resurse, observând cum relația cu corpul ne îmbunătățește calitatea vieții.

Ghizii nevăzuți - emoțiile - dimensiunea emoțională Emoțiile noastre sunt ghizii pe care nu-i vedem, dar îi simțim, pe care daca-i ascultăm ne duc la ce contează cu adevărat pentru noi. Învățăm să-i ascultăm.

Mintea - prieten sau dușman? - dimensiunea mintală Gândurile noastre ne pot fi cei mai buni mentori, și ne pot susține în spre a ne îndeplini obiectivele, sau pot fi obstacole în calea noastră. Cultivăm claritate și echilibru mental.

Divinul interior / Divinitatea prezentului / - dimensiunea spirituală Observăm divinitatea în lucrurile simple. Ne asumăm ce-i al nostru, devenim cine suntem.

 • îți cunoști propriile sentimente și nevoi
 • să creezi o relație conștientă cu propriul corp
 • îți echilibrezi sistemul nervos prin tehnici de meditație 
 • înveți cum să-ți procesezi emoțiilor și trăirile prin artă
 • dobândești claritate emoțională și mentală
 • aprofundezi procesul tău de autocunoaștere și integrare
 • accesezi ludicul și bucuria de a fi, acea parte din tine care se bucură de viață
 • cunoști magia lui "împreună"

iNVESTIȚIA TA

CE PRIMEȘTI 

 • 5 întâlniri live 
 • Practici de Mindfulness -
 • Tehnici de lucru si transformare a criticul interior 
 • Tehnici de introspectie si autocunoastere prin MindfuArt
 • Introducere în Comunicarea Nonviolentă alături de tool-uri pe care să le folosești în viața de zi cu zi
 • Acces la grupul privat de Whatssap1200 500 lei

Andrada Costea

Mă numesc Andrada și de câțiva ani explorez emoții, integrez stări, stau cu mine și ceea ce simt prin intermediul meditației a desenului și a picturii în mod specific și al artelor expresive în general.

Am urmat până acum, formări pe partea de Art Theapy și sunt acreditata ca și MBSR Teacher de către Mindful Academy Solterreno, Spania. In my day to day life sunt mama și educator Montessori.

Mindfulness-ul și Art terapia mi-au fost alături mereu în etapele grele din viață. Am reușit să depășesc momente crunte de anxietate generalizată cu ajutorul practicilor de Mindfulness și Art Terapie și am ajuns în acel punct în care anxietatea de atunci a rămas doar o amintire, m-am împrietenit cu mine și am simțit să împărtășesc cele învățate facilitând începând cu 2019 workshopuri de MindfulArt și Mindfulness.

Alexandru Mare

Sunt facilitator si vicepresedinte al Education Studio, unde creez și susțin experiențe de învățare transformatoare începând cu 2016. Mă folosesc de Comunicarea Nonviolentă, teatru de improvizație, educația non-formală, artă și lucrul cu visele, pentru a crea spații blânde și propice dezvoltării oamenilor.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde are loc prOGRAMUL?

Provocarea are loc în Cluj-Napoca, la Education Studio

CE EXPERIENȚĂ E NECESARĂ PENTRU A PARCURGE PROGRAMUL?

Nu e nevoie să ai experiență. Oricine poate participa, indiferent de nivelul lui de experiență