AM GRIJĂ DE MINE

30 de zile pentru Echilibrarea Sistemului Nervos prin Mindfulness și arta ca terapie

AM GRIJĂ DE MINE

30 de zile pentru Echilibrarea Sistemului Nervos prin Mindfulness și arta ca terapie

5 octombrie - 1 nov 2023

Am grijă de mine este un program de 30 de zile care conține peste 50 de practici și 5 workshop-uri, menit să te susțină în echilibrarea sistemului nervos și cultivarea grijii față de tine. Menit să te ajute să trăiești în stare de bine, flow si creativitate!

A XII-a ediție începe joi, 5 octombrie

Locurile sunt limitate

Am grijă de mine este un program de 30 de zile menit să te susțină în cultivarea grijii fată de tine. Menit să îmbogățească cea mai valoroasă relație a ta! Relația cu tine!

Să ai grija de tine nu e un lucru egoist ci mai degrabă o necesitate.

Dintr-un pahar gol nu ai ce turna. Dacă îți dorești relații împlinitoare în exterior, e nevoie să ai în primul rând o relație împlinitoare cu tine însuți.

Te invit în Am grijă de mine pentru a te împrieteni cu tine! Pentru a face pace în interior și a aduce bine în jurul tău.

În programul Am grijă de mine vei afla și vei practica modalități de autoreglare a sistemului nervos, vei practica meditația, arta ca terapie, și numeroase practici de grijă de sine. Practici care te vor aduce aproape de partea aceea vie, echilibrată, vibrantă și autentică din tine.

Cât de mulți îți manifești creativitatea? Esența?

Te invit la cel mai creativ, jucăuș și colorat program din viața ta!

În data de 5 octombrie dăm startul la ediția a XII-a pentru grupul #amgrijademine, grup de sprijin, de apartenență, de igienă emoțională și mintală.

În acest grup vei practica:

🌷 Tehnici Mindfulness de gestionare a stresului, zi de zi vei crea puțin spațiu in tine, pentru a găsi centrare, încredere, speranță, claritate.

 🌷 Desen terapeutic pentru care nu e nevoie de experiență sau talent ci doar să îți acorzi permisiunea de a experimenta arta ca terapie.

 Peste 50 de exerciții, invitații și practici din diferite zone terapeutice- journaling, practici din teoria polivagală, arta ca terapie cu mult accent pe autocunoastere si emoțional wellbeing.

Cele peste 400 de participante din edițiile trecute au găsit spațiul ca fiind vindecător, eliberator, i-a ajutat să își formeze rutine noi, sănătoase, să cultive creativitate, acceptare, echilibru.

Ce e programul de 30 de zile?

Programul de 30 de zile conține în fiecare zi o invitație la practică. O invitație la un mic ritual de grijă. Ritual care să aducă autocunoaștere, prezență și echilibru emoțional. Invitația vine pe un grup de facebook privat si conține o invitatie la journaling, una la desen si alta la introspecție. Temele sunt vaste și așa cum susțin participantele din edițiile trecute, au capacitatea de a schimba vieți. 

În fiecare dimineață voi posta așadar invitația zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să lucrezi atât cât timpul îți permite. Iți recomand însă să îți dedici măcar 15 minute. Nu doar că le meriti, ci ai si nevoie de ele.

Desenul terapeutic reprezintă un proces artistic de creație, profund vindecător, relaxant și transformator.

Beneficiile unui proces de pictură sau desen intuitiv sunt numeroase, însă aș vrea să menționez aici câteva pentru a înțelege mai bine valoarea lui:
 
🎨 pe măsura ce ne dăm voie să explorăm liber, putem observa tendințele de auto-critică și putem alege să cultivam acceptare, să renunțam la perfecționism, privindu-ne cu compasiune de sine, blândețe și apreciere pentru ceea ce suntem.

🎨 atunci când desenăm intuitiv punem în funcțiune și emisfera dreaptă a creierului lucru ce ne dezvoltă creativitatea și ne conectează la intuiție, înțelepciune, acesta emisfera fiind una holistică, emoțională, artistică.

🎨 când desenezi intuitiv „te angajezi” într-o practică informală de meditație cu numeroase beneficii asupra sănătății.

🎨când desenezi intuitiv accesezi o stare de flow care te ajută să pătrunzi ușor în subconștient, în emoții și totodată să le eliberezi.

🎨când desenezi intuitiv te conectezi cu artistul interior și îți iei angajamentul de grijă față de tine, într-un mod creativ.

11 motive pentru a te înscrie în program

☀️ „Am grijă de mine” este un program creat din suflet de femeie și mamă pentru femei și mame, pentru a onora timpul și spațiul de care noi femeile avem nevoie, pentru a ne reîncărca și a ne reconecta cu energia noastră creativă, intuiția, emoțiile și corpul nostru.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care pune bazele pentru un trai in care ai grijă de tine atât fizic cât și mintal și emoțional astfel încât începi să simți cum se trăiește dintr-o zonă de echilibru, cât mai departe de epuizare.

☀️ „Am grijă de mine” este gândit ca un proces vindecător în care conștientizezi zi de zi care sunt lucrurile pe care vrei să le păstrezi și accepți în viața ta și care sunt cele la care e nevoie să renunți.

☀️ „Am grijă de mine” este gândit astfel încât să te facă să accesezi cu ușurință magia momentului prezent și să simți bucuria de a-l putea accesa. Gândit să te scoată de pe pilot automat, din minte, din trecut sau din viitor. Să te aducă in prezent.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te va “întoarce pe toate părțile” așa îl descria o participantă, te va face să te sucești și răsucești până când te vei vedea cu adevărat, până când vei vedea că strălucești.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te reconectează la bucuria de a fi copil și te aduce înapoi cu creioanele de colorat în mână. Program unde, datorită efectelor dovedite ale desenului intuitiv, vei reduce nivelul de cortizol, nivelul stresului, si îți vei susține sistemul nervos în a elibera endorfine și dopamină, cu fiecare temă finalizată.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te inspiră și te susține să îți reactivezi creativitatea, să depășești baierele minții, să îți îmbrățișezi vocea care spune” eu nu pot” “eu nu sunt destul” “eu nu știu” și să ii arăți că poți destul si știi destul.

☀️ „Am grijă de mine” este un program în care vei avea parte de lipsa judecății, compasiune și acceptare și vei fi susținută să le cultivi și in viața ta și față de tine.

☀️ „Am grijă de mine” reprezintă o călătorie, un drum spre regăsirea ta alături de un grup de sprijin prin care te poți oglindi si poți ajunge mai ușor la tine, la esența ta adevărată, la darurile tale, la lumină.

☀️ „Am grijă de mine” este un angajament pe care îl faci pentru tine. Un angajament că timp zi de zi timp de 30 de zile, timp să te iubești și îngrijești și asta pentru că deja știi că e singurul lucru pe care îl poți face și viața ta este singura pe care o poți salva.

☀️ „Am grija de mine” nu este doar un program de grija de sine ci unul de creștere, autodescoperire, elevate, vindecare.

INVESTIȚIA TA

30 de zile de susținere

Plătește integral

 • 30 de zile cu exerciții zilnice
 • Workshop 1: Setarea intențiilor și descoperirea nevoilor personale (5 octombrie)
 • Workshop 2: Phoenix - Transformă-ți emoțiile ( 12 octombrie)
 • Sesiune Q & A ( 19 octombrie)
 • In House Retreat - Workshop of Self Love (22 octombrie)
 • Workshop 4: Celebrare & Next Steps (26 octombrie)
 • Workbook cu alte 20 de zile de practică individuală
 • Acces la un Grup Privat pe Facebook
 • Soră de grijă - o nouă prietenă care să-ți fie alături în noul tău drum487 lei

30 DE ZILE DE SUSȚINERE

Plătește relaxat în rate

 • 30 de zile cu exerciții zilnice
 • Workshop 1: Setarea intențiilor și descoperirea nevoilor personale (5 octombrie)
 • Workshop 2: Phoenix - Transformă-ți emoțiile ( 12 octombrie)
 • In House Retreat - Workshop of Self Love (22 octombrie)
 • Workshop 4: Celebrare & Next Steps (26 octombrie)
 • Workbook cu alte 20 de zile de practică individuală
 • Acces la un Grup Privat pe Facebook
 • Soră de grijă - o nouă prietenă care să-ți fie alături în noul tău drum


2 rate x 250

Workshop-urile live

Workshop 1: Setarea intențiilor și descoperirea nevoilor personale - 5 octombrie - 19:30 

În prima intâlnire, ne vom cunoaște, ne vom împrieteni și vom face primii pași pe acest drum.

Aceasta întâlnire te va ajuta să îți clarifici intenția pentru acest program, te vei conecta la nevoile tale și la strategii de îndeplinire ale lor

Tot aici îți vei cunoaște “sora de grijă”- persoana care te va susține în de aproape pe tot parcursul călătoriei și vom practica împreună primul desen intuitiv penru a aduce clarificări asupra procesului.

Workshop 2: Phoenix - Transformă-ți emoțiile - 12 octombrie - 19:30 

Se spune că pasăre Phoenix avea capacitatea de a muri în flăcări și de a renaște din propria cenușă. Reprezintă un simbol al reînnoirii și al renașterii.

Ne arată cum putem crea frumusețe din cenușă. Din propria cenușă.

Workshop-ul Phoenix vine să ne ajute să exprimăm și să eliberăm răni vechi sau noi povești care ne țin poate captivi în bucăți din trecut.

Vine sa ne încurajeze să vorbim despre ce doare, să simțim, să onorăm iar mai apoi să eliberăm și să transformăm.

Vom explora prin pictură intuitivă, prin scris terapeutic, meditație și vizualizare printr-un proces unic și eliberator.

Sesiune Q & A - 19 octombrie - 19:30

În această înâlnire ne conectam pentru a împărtăși evoluția în program, pentru a oferi suport și a răspunde la întrebări.

In House Retreat - Workshop of Self Love - 22 octombrie - 10:00 

Întâlnirea de duminică dimineața este menită să sădească intenția iubirii de sine pe parcursul întregii zile.
 
Ne vom întâlni să practicăm iubirea de sine. Meditație. Mișcare. Pictură. Iubire.
Vom avea ocazia să explorăm împreună un InHouse Retreat- spațiu de ascultare profundă a sinelui- de curățare și regenerare.

Workshop 4: Celebrare & Next Steps -26 octombrie -19:30 

În ultima întâlnire, culegem roadele și celebram împreună cu un ceai sau un pahar de vin.
Discutam despre cum putem cultiva mai departe grijă, iubire și compasiune și pășim afara din călătorie cu rezoluții noi.

De ce recomandă cursanții programul

“Am grijă de mine” e mult mai mult decât un titlu de program sau o afirmație pozitivă așa cum poate să pară la o primă vedere.

“Am grijă de mine” reprezintă un manifest la împuternicire și la asumare a stării de bine.

“Am grijă de mine” este un mindest pentru autenticitate.

Este un îndemn de ieșire din matrice, un îndemn la trezire.

Trezirea in spre potențial, frumusețe, vitalitate.

“Am grijă de mine” este manifestarea creativității și a fluidității.

“Am grijă de mine” este un portal spre Frumusețea ta interioară.

Știu, sună pompos, însă am cules datele acestea după 10
Ediții de program și zeci de testimoniale care de multe ori mă aduceau cu lacrimi in ochi, inundată de recunoștință.

Ediția 12 începe in 5 octombrie.
Hai și tu dacă simți că e momentul să îți asumi că “am grija de mine!”

Despre mine

Sunt Andrada, formată ca și Mindfulness Teacher și consilier de dezvoltare prin Artă, studentă la Psihologie, facilitează experiențe de dezvoltare prin artă, atât fizic cât și online din 2019 prin intermediul proiectului MindfulArt.ro

Parte din misiunea ei este să aducă cât mai mulți oameni, înapoi, cu creioanele de colorat în mână considerând că în interiorul fiecăruia se află un artist gata-gata să iasă la suprafață și să aducă o dată cu el prezență, inspirație, entuziasm și vitalitate, soare și culoare.

Ce spun cei care au participat la edițiile anterioare?

Am inceput timid, cu multe ganduri, judecati asupra desenelor pe care le asterneam pe foaie, insa temele parca veneau manusa sa 'ma corecteze' bland si sa scoata din mine acceptarea, lumina, jucaosenia si bucuria de a impartasi. Cand mi-am dat voie sa las sa curga procesul creatiei, pana si desenele au devenit mai luminoase. Desenam cu bariere, limitari, presiune, frici, iar pe parcurs am reusit sa accesez o noua dimensiune a mea, sa ma pun in fața foii cu mai mult curaj si am fost si eu placut surprinsa de ce a iesit. Stiam toate acestea undeva in interior, dar a trebuit sa sterg un pic praful, sa ridic bariere, sa monitorizez niste ganduri, sa traiesc niste emotii ca sa pot sa ma exprim liber prin arta. Multumesc Andrada pentru ghidarea blanda!

Flavia

Acest program a sadit in mine seminte pentru reconectarea cu creativitatea si simplitatea profunda a creatiei. A fost atat de magic sa observ ce curge prin mine, dincolo de limitarile mintii mele (“eu nu am talent la desen”, “acest desen e urat/pare facut de un copil de gradinita” etc.). Iar bucuria de a vedea si creatiile celorlalti a adus multa inspiratie, conexiune, hrana pentru suflet. Recomand cu mare caldura si bucurie aceasta experienta.

Ecaterina Canila

O experienta pe atat de simpla, pe atat de profunda uneori, cu eliberari, constientizari. O recomand cu caldura. Multumesc.

Laura

“Zilele acestea am fost la o formare iar colegele mele au tot făcut observații la adresa mea:
Ochiii tăi sunt atât de profunzi!
Ai un chip atât de luminos!
Mereu ai fost atât de luminoasă?
Ești o bucurie să te privesc!
Mă fascinează starea ta de prezență!
Ce faci ca să fii atât de bine?

La fiecare din aceste întrebări, Andrada, la tine mi-a zburat gândul și răspunsul!
La teoria polivagală și la mindful art. am eliberat lăsându-mă în simțire în procesul exercițiilor date de tine! A fost (și este) pur și simplu eliberator!

Am un instrument și un cadru atât de specific pentru a-mi regla singură un prea plin emoțional!

Mă simt pur și simplu ușurată că pot scoate ce e de scos și pot să mă bucur de procesul devenirii mele!

Universul meu s-a schimbat de când am parcurs “Am grijă de mine”! Eu m-am schimbat!
Chiar simt că sunt bine cu mine și că devin tot mai bine cu mine însumi!

Cel mai important aspect pe care l-am conștientizat din “Am grijă de mine” a fost să mă bucur de proces! Și să nu caut rezultatul imediat în devenirea mea!” Mihaela C

Dragă femeie, ai grijă de tine!
 
Pune-ți iar pe chip strălucirea pe care o meriți atât de tare!
 
Dă-ți voie să fii!
 
Dă-ți voie iar să te joci!
 
Să crești, să înflorești!
 
Să te îngrijești!

Alex Ștefănescu

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde are loc prOGRAMUL?

Provocarea are loc într-un grup privat de Whatsapp.

În fiecare dimineața voi posta în grup intenția zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să desenezi, atât cât timpul îți permite, minim 5 minute. Procesul e similar meditatiei, fiind in sine o practică informală de meditație. 

CE EXPERIENȚĂ E NECESARĂ PENTRU A PARCURGE PROGRAMUL?

Nu e nevoie să ai experiență. Oricine poate participa, indiferent de nivelul lui de experiență