Grija de sine pentru mame - Lux sau necesitate?


Vin ca mamă dintr-un culcuș creat în victimizare, lipsit de curaj, de iubire de sine, încununat cu anxietate, epuizare și burnout.

Grija de sine mi-a salvat viața la propriu. M-a făcut să prind din nou încredere, curaj, m-a susținut să cultiv iubire față de mine și să pun bazele unei vieți sănătoase din toate punctele de vedere. 

Din păcate, grija de sine nu este un subiect foarte abordat în țara noastră, unde, mai ales femeia este obișnuită încă de mică, să trăiască în sacrificiu pentru familie, copii, etc. 

Te invit la workshop-ul gratuit pentru cultivarea grijii de sine ca să descoperi importanța acestui element în viața ta și ca să primești ustensilele necesare pentru a te putea prioritiza cat mai mult în viața de zi cu zi. 

Participă Live:

Miercuri, 2 noiembrie, Ora 19:30

Miercuri, 2 nov, Ora 19:30

  0  5
Zile
:
 
  1  9
Ore
:
 
  0  8
Minute
:
 
  5  6
Secunde

You missed out!

Ai prietene pe care le vor ajuta aceste informații? Spune-le despre Workshop!

0 shares

De ce e importantă grija de sine?

Grija de sine e cel mai important element al vieții deoarece dacă nu ai grijă de partea ta emoțională, fizică, mentală și spirituală nu ai cum să găsești echilibrul pe care îl dorești.

Grija de sine e elementară deoarece dacă nu ai resurse interioare, dacă ai un pahar de iubire gol, nu ai ce să oferi în relații. Dintr-un pahar gol nu ai ce tura.

Grija de sine reprezintă fundația vieții noastre pentru că o clădire are nevoie de o fundație puternică pentru a rezista.

Așadar? Ce punem în această Fundație a grijii de sine?

Punem grijă față de corp, față de minte, față de suflet.

În acest workshop abordăm subiecte precum convingerile care ne țin departe de grija de sine, în rol de mamă, deconectarea de sine, iubirea de sine.

Te invit la workshop-ul gratuit pentru cultivarea griji de sine ca să poți descoperi modalitățile prin care poți avea grijă de tine cu adevărat.

În cadrul lui vom explora cum ne poate ajuta arta pentru cultivarea griji de sine, cum ne poate sprijini partea de Mindfulness și ce putem face ca să o includem în viețile noastre de zi cu zi.

Cine susține workshop-ul


Sunt Andrada Costea - profesor de Mindfulness Acreditat internațional și consilier de dezvoltare personală prin Artă. Facilitez experiențe de dezvoltare prin artă, webinarii, sesiuni individuale, programe, unde susțin femeile și mamele în procesul lor de descoperire a resurselor interioare și de cultivare a grijii de sine.

Prin programele pe care le creez am susținut pana acum sute de femei în a planta semințe de grija și iubire de sine, în același timp construind-o și pe a mea.
Aștept cu bucurie să ne cunoaștem!