MindfulArt Facilitator

Începe și tu să ajuți oamenii cu ajutorul artei!

Te invit într-un program de 6 luni, program care să te susțină în procesul tău de a facilita spații de dezvoltare prin artă și Mindfulness.

Te-ai întrebat vreodată cum se facilitează un cerc de artă ca terapie?

Cum se ghidează un proces de pictură intuitivă? Cum se facilitează o sesiune de MindfulArt online?

Vreau sa te susțin în procesul tău de a transmite magia artei mai departe.

Știu deja că îi cunoști puterea și simți să o dai mai departe însă nu știi exact cum.

Te-ai întrebat vreodată cum se facilitează un cerc de artă ca terapie?

Cum se ghidează un proces de pictură intuitivă? Cum se facilitează o sesiune de MindfulArt online?

Vreau sa te susțin în procesul tău de a transmite magia artei mai departe.

Știu deja că îi cunoști puterea și simți să o dai mai departe însă nu știi exact cum.

Cel mai probabil

 • Te-ai interesat deja și ai văzut ca în țară nu exista variante de formare pe MindfulArt
 • Ai urmat cursuri online sau ai făcut research singură simți că ai informații însă nu simți ca ai dobândit experiență
 • Ai nevoie atat de ghidare cât și de practică si instrumente ca să poți să-ți duci misiunea mai departe.

Misiunea mea e de a ajuta oamenii să aducă înapoi culoarea în viața lor.

De asta am creat acest curs pentru tine!

Am lucrat în ultimii 5 ani atât cu sute de femei în redobândirea creativității și a stării de bine cât și cu multe femei care își doreau să faciliteze asta la randul lor.

În ultimul an am fost întrebată de multe ori dacă nu sunt dispusă să ajut cu informații și ghidare în procesul de formare si am început să susțin mai multe femei în acest proces.

Am început să ofer informații, materiale, ghidare susținere în promovare, si atunci am realizat că e nevoie de acest curs. Sunt pregatita să ofer si mai mult!

Ce poți învăța din acest curs?

 • Cum facilitezi un workshop de dezvoltare prin artă? Ce se întâmplă la început? Dar la final? De ce e important să ți cont?
 • Ce exerciții, practici, ustensile se pot folosi în ai ajuta pe clienți să exploreze cu ajutorul artei?
 • Cum poți susține clienții prin sesiuni individuale?
 • Cum poți să-ți promovezi munca și să ajungi la câți mai mulți oameni cu darurile tale?

Ce poți învăța din acest curs?

 • Formare cu durata de 6 luni
 • 3 zile intensive live @Cluj Napoca - 17-19 nov
 • 12 Întâlniri live online pentru învățare și practică
 • Un grup de suport și susținere
 • Materiale și exerciții: practici transformaționale pe care le poți folosi mai departe cu clienții tăi atat în sesiuni de grup cât și în sesiuni individuale
 • Sprijin în facilitare/ susținere la început de drum

BONUSURI

 • Workshop Bonus - Social Media - înlăturarea blocajelor care te împiedică să te expui - cu Cristian Ciuberea - Marketing Specialist & Coach specializat în Legi Universale
 • O sesiune de co-facilitare gratuită / online sau fizic -pentru fiecare participant
 • 5 modele de workshop cu structura deja creată
 • Certificat de participare ( te rog să ai în vedere faptul că acest certificat nu înlocuiește o formare acreditată în facilitare și consiliere)

Rezervă-ți locul aici

Programează-te la un call să vedem dacă acest program ți se potrivește și să îți răspund la toate întrebările despre el

Întrebări frecvente

Nu am deloc experientă în lucrul cu arta si in facilitare, e acest curs pentru mine?

Da! Este perfect! Acest curs este gandit pentru cine face primii pași în facilitarea prin artă. Vei învăța cum se ghidează, ce practici se folosesc și vei avea ocazia sa exersezi într-un spațiu sigur.

Cine a creat acest curs?

Sunt Andrada Costea cu experientă în comunicare, educatie, facilitare, formată ca trainer de mai bine de 10 ani, cu formari suplimentare în Mindfulness și consiliere prin Artă, Psiholog in formare, pasionată de creștere, vindecare și grijă de sine prin artă. Dedicată cu sufletul in proiectul MindfulArt.ro Parte din misiunea mea este să aduc cât mai mulți oameni, înapoi, cu creioanele de colorat în mână asta atat prin facilitare cât și prin a susține și alte femei în procesul lor de facilitare.

Despre ce o să învăț mai exact în acest curs?

Cursul abordează tot procesul facilitării unui workshop de MindfulArt, promovării lui și asumarea rolului de facilitator cu intenția de a susține cat mai mulți oameni în procesul de dezvoltare și vindecare, prin artă. Vei învăța specific cum să Integrezi conceptul de Mindfulness creativ Ghidezi meditatii Creezi un spațiu de siguranță atât în sesiunile de grup cât și în cele individuale Cum și ce practici să folosești în funcție de context, temă și nevoile clientului Cum să susții oamenii din grupurile sau sesiunile individuale atunci când întâmpină dificultăți. Cum să-ți faci munca cunoscută.

Ce fel de certificare voi avea?

Programul MindfulArt Facilitator trece printr-un proces de înregistrare a mărcii cu drept exclusiv de folosire a practicilor invatate, mai departe. Certificatul final acreditează experiența si participarea în cadrul a 50 de ore de training atat teoretic cat si practic însă nu este acreditat momentan de Ministerul Educației fiind un concept nou în țară. Cursul este pentru tine dacă dorești să ai parte de experientă in primul rand, nu de o diplomă.

Universul mi-a scos-o în cale pe Andrada într-un moment sensibil din viață, în care eram foarte confuză și aveam nevoie de suport și claritate. Pot spune că am simțit o conexiune instantă cu Andrada, iar programul de mentorat și “Am grija de mine” au fost o gură de aer proaspăt și un real sprijin pentru mine.

Andrada m-a susținut cu blândețe, înțelegere și siguranță în procesul creativ și mi-a deschis drumul spre interior și spre a fi mai conștientă și mai prezentă. Am învățat să mă accept așa cum sunt, să îmi acord timp, să am mai multă grija de mine, să fiu mai conștientă de criticul meu interior și să nu îl mai iau așa în serios, să fiu mai creativa…mi-am dat voie să fiu eu.

Un alt lucru foarte important în aceasta experiență a fost faptul că am făcut parte dintr-un grup minunat, în care ne-am împărtășit trăirile, emoțiile, în care ne-am dezbrăcat de măști și de prejudecați. Am simțit că nu sunt singura care duce în spate un bagaj emoțional greu, a fost de-a dreptul revelator și eliberator. Mulțumesc Andrada și îți sunt recunoscătoare!

Alexandra Posche


Dragă Andrada , ești minunată! Sunt atât de recunoscătoare pt că te-am întâlnit și îți mulțumesc pt ghidarea, învățarea și dedicarea acestor 7 săptămâni. În fiecare săptămână aștept cu nerăbdare sesiunea individuala cu tine. Sesiune care îmi este ca un pansament pentru suflet.

Programul conceput de tine ,, Bine cu mine” m-a ajutat să-mi dau seama care sunt nevoile mele, să le valorizez și să plantez semințele unei relații frumoase , sănătoase cu mine.

E greu să ai determinarea și angajamentul de a asculta informația și de a o pune în practica. E greu să fii consecvent atunci când emoțional nu ești ok. E greu , dar nu imposibil. Astăzi am scris pe foaie roadele acestor 7 săptămâni și tare mandra sunt de mine. Continuam drumul asta împreună Andrada !

Mina Duteanu