Urmărește înregistrarea workshop-ului „Am grijă de mine”

Îți prezint programul AM GRIJĂ DE MINE

Oprește-te din agitația zilnică și conectează-te la latura ta creativă, jucăușă și plină de resurse și vindecă criticul interior care nu te lasă să te bucuri de viață

A IX-a ediție începe luni, 7 noiembrie

Locurile sunt limitate

  0  4
Zile
:
 
  1  4
Ore
:
 
  1  3
Minute
:
 
  1  9
Secunde

You missed out!

11 motive pentru a te înscrie în program

☀️ „Am grijă de mine” este un program creat din suflet de femeie și mamă pentru femei și mame, pentru a onora timpul și spațiul de care noi femeile avem nevoie, pentru a ne reîncărca și a ne reconecta cu energia noastră creativă, intuiția, emoțiile și corpul nostru.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care pune bazele pentru un trai in care ai grijă de tine atât fizic cât și mintal și emoțional astfel încât începi să simți cum se trăiește dintr-o zonă de echilibru, cât mai departe de epuizare.

☀️ „Am grijă de mine” este gândit ca un proces vindecător în care conștientizezi zi de zi care sunt lucrurile pe care vrei să le păstrezi și accepți în viața ta și care sunt cele la care e nevoie să renunți.

☀️ „Am grijă de mine” este gândit astfel încât să te facă să accesezi cu ușurință magia momentului prezent și să simți bucuria de a-l putea accesa. Gândit să te scoată de pe pilot automat, din minte, din trecut sau din viitor. Să te aducă in prezent.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te va “întoarce pe toate părțile” așa îl descria o participantă, te va face să te sucești și răsucești până când te vei vedea cu adevărat, până când vei vedea că strălucești.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te reconectează la bucuria de a fi copil și te aduce înapoi cu creioanele de colorat în mână. Program unde, datorită efectelor dovedite ale desenului intuitiv, vei reduce nivelul de cortizol, nivelul stresului, si îți vei susține sistemul nervos în a elibera endorfine și dopamină, cu fiecare temă finalizată.

☀️ „Am grijă de mine” este un program care te inspiră și te susține să îți reactivezi creativitatea, să depășești baierele minții, să îți îmbrățișezi vocea care spune” eu nu pot” “eu nu sunt destul” “eu nu știu” și să ii arăți că poți destul si știi destul.

☀️ „Am grijă de mine” este un program în care vei avea parte de lipsa judecății, compasiune și acceptare și vei fi susținută să le cultivi și in viața ta și față de tine.

☀️ „Am grijă de mine” reprezintă o călătorie, un drum spre regăsirea ta alături de un grup de sprijin prin care te poți oglindi si poți ajunge mai ușor la tine, la esența ta adevărată, la darurile tale, la lumină.

☀️ „Am grijă de mine” este un angajament pe care îl faci pentru tine. Un angajament că timp zi de zi timp de 21 de zile, timp să te iubești și îngrijești și asta pentru că deja știi că e singurul lucru pe care îl poți face și viața ta este singura pe care o poți salva.

☀️ „Am grija de mine” nu este doar un program de grija de sine ci unul de creștere, autodescoperire, elevate, vindecare.

Am grijă de mine este un program de 21 de zile menit să te susțină în cultivarea grijii fată de tine. Menit să îmbogățească cea mai valoroasă relație a ta! Relația cu tine!

Să ai grija de tine nu e un lucru egoist ci mai degrabă o necesitate.

Dintr-un pahar gol nu ai ce turna. Dacă îți dorești relații împlinitoare în exterior, e nevoie să ai în primul rând o relație împlinitoare cu tine însuți.

Te invit la Am grijă de mine pentru a te împrieteni cu tine! Pentru a face pace în interior și a aduce bine în jurul tău.

In programul Am grijă de mine vei afla și vei practica modalități de autoreglare a sistemului nervos, vei practica meditația, arta ca terapie, și numeroase practici de grijă de sine. Practici care te vor aduce aproape de partea aceea vie, echilibrată, vibrantă și autentică din tine.

Cât de mulți îți manifești creativitatea? Esența?

Te invit la cea mai creativă, jucăușă și colorată provocare din viața ta!

În data de 7 noiembrie dăm startul la ediția 9 pentru grupul #amgrijademine, grup de sprijin, de apartenență, de igienă emoțională și mintală.

În acest grup vei practica:

🌷 Tehnici Mindfulness de gestionare a stresului, zi de zi vei crea puțin spațiu in tine, pentru a găsi centrare, încredere, speranță, claritate.

 🌷 Desen intuitiv pentru care nu e nevoie de experiență sau talent ci doar să îți acorzi permisiunea de a experimenta arta ca terapie.

Cei peste 200 de oameni din edițiile trecute au găsit spațiul ca fiind vindecător, eliberator, i-a ajutat să își formeze rutine noi, sănătoase, să cultive creativitate, acceptare, echilibru.

Ce e programul de 21 de zile?

Programul de 21 de zile conține în fiecare zi  un exercițiu de desen intuitiv și o provocare Mindful de atenție pe un anumit simț sau pe o anumită atitudine.

21 de zile in care să îți iei răgaz în fiecare zi,  minim 10 minute să îți hrănești sufletul.

În fiecare dimineață voi posta într-un grup privat de Whatsapp, intenția zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să desenezi, atât cât timpul îți permite. Procesul e similar meditației, fiind în sine o practică informală de meditație.

Pictura sau desenul intuitiv reprezintă un proces artistic de creație, profund vindecător, relaxant și transformator.

Beneficiile unui proces de pictură sau desen intuiv sunt numeroase, însă aș vrea să menționez aici câteva:
 
🎨 pe măsura ce ne dăm voie să explorăm liber, putem observa tendințele de auto-critică și putem alege să cultivam acceptare, să renunțam la perfecționism, privindu-ne cu compasiune de sine, blândețe și apreciere pentru ceea ce suntem.

🎨 atunci când desenăm intuitiv punem în funcțiune și emisfera dreaptă a creierului lucru ce ne dezvoltă creativitatea și ne conectează la intuiție, înțelepciune, acesta emisfera fiind una holistică, emoțională, artistică.

🎨 când desenezi intuitiv „te angajezi” într-o practică informală de meditație cu numeroase beneficii asupra sănătății.

🎨când desenezi intuitiv accesezi o stare de flow care te ajută să pătrunzi ușor în subconștient, în emoții și totodată să le eliberezi.

🎨când desenezi intuitiv te conectezi cu artistul interior și îți iei angajamentul de grijă față de tine, într-un mod creativ.

iNVESTIȚIA TA

CE PRIMEȘTI 

  • 21 de zile cu provocări zilnice
  • Practici de MindfulArt
  • Exerciții de Mindfulness
  • Meditații 
  • Interacțiune și Inspirație
  • Acces la un Grup Privat de Whatsapp
  • 2 Workshop-uri Online550 233 lei

De ce recomandă cursanții programul

Despre mine

Mă numesc Andrada și de câțiva ani explorez emoții, integrez stări, stau cu mine și ceea ce simt prin intermediul meditației a desenului și a picturii în mod specific și al artelor expresive în general.

Am urmat până acum, formări pe partea de Art Theapy și sunt acreditata ca și MBSR Teacher de către Mindful Academy Solterreno, Spania. In my day to day life sunt mama și educator Montessori.

Mindfulness-ul și Art terapia mi-au fost alături mereu în etapele grele din viață. Am reușit să depășesc momente crunte de anxietate generalizată cu ajutorul practicilor de Mindfulness și Art Terapie și am ajuns în acel punct în care anxietatea de atunci a rămas doar o amintire, m-am împrietenit cu mine și am simțit să împărtășesc cele învățate facilitând începând cu 2019 workshopuri de MindfulArt și Mindfulness.

Ce spun cei care au participat la edițiile anterioare?

Acest program a sadit in mine seminte pentru reconectarea cu creativitatea si simplitatea profunda a creatiei. A fost atat de magic sa observ ce curge prin mine, dincolo de limitarile mintii mele (“eu nu am talent la desen”, “acest desen e urat/pare facut de un copil de gradinita” etc.). Iar bucuria de a vedea si creatiile celorlalti a adus multa inspiratie, conexiune, hrana pentru suflet. Recomand cu mare caldura si bucurie aceasta experienta.

Ecaterina Canila

O experienta pe atat de simpla, pe atat de profunda uneori, cu eliberari, constientizari. O recomand cu caldura. Multumesc.

Laura

Am inceput timid, cu multe ganduri, judecati asupra desenelor pe care le asterneam pe foaie, insa temele parca veneau manusa sa 'ma corecteze' bland si sa scoata din mine acceptarea, lumina, jucaosenia si bucuria de a impartasi. Cand mi-am dat voie sa las sa curga procesul creatiei, pana si desenele au devenit mai luminoase. Desenam cu bariere, limitari, presiune, frici, iar pe parcurs am reusit sa accesez o noua dimensiune a mea, sa ma pun in fața foii cu mai mult curaj si am fost si eu placut surprinsa de ce a iesit. Stiam toate acestea undeva in interior, dar a trebuit sa sterg un pic praful, sa ridic bariere, sa monitorizez niste ganduri, sa traiesc niste emotii ca sa pot sa ma exprim liber prin arta. Multumesc Andrada pentru ghidarea blanda!

Flavia

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde are loc prOGRAMUL?

Provocarea are loc într-un grup privat de Whatsapp.

În fiecare dimineața voi posta în grup intenția zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să desenezi, atât cât timpul îți permite, minim 5 minute. Procesul e similar meditatiei, fiind in sine o practică informală de meditație. 

CE EXPERIENȚĂ E NECESARĂ PENTRU A PARCURGE PROGRAMUL?

Nu e nevoie să ai experiență. Oricine poate participa, indiferent de nivelul lui de experiență