Healing Symbols

Curs de desen meditativ terapeutic

În zilele noastre în care burnout-ul și stresul sunt nelipsite din viețile noastre, te invit să schimbi tiparul.

Sunt Andrada Costea, profesoară de mindfulness și consilier de dezvoltare personală prin artă. Facilitez experiențe de dezvoltare prin arta și mindfulness și parte din misiunea mea este sa susțin cât mai multe femei în cultivarea grijii de sine.

Susțin conceptul de grijă de sine creativă, concept care ne încurajează să ne exprimăm creativ, să ne cunoaștem prin artă și să ne întregim prin frumusețea creativității.

Cursul Healing Symbols e menit să te susțină să creezi momente vindecătoare prin arta. 

Healing Symbols

Curs de desen meditativ terapeutic

În zilele noastre în care burnout-ul și stresul sunt nelipsite din viețile noastre, te invit să schimbi tiparul.

Sunt Andrada Costea, profesoară de mindfulness și consilier de dezvoltare personală prin artă. Facilitez experiențe de dezvoltare prin arta și mindfulness și parte din misiunea mea este sa susțin cât mai multe femei în cultivarea grijii de sine.

Susțin conceptul de grijă de sine creativă, concept care ne încurajează să ne exprimăm creativ, să ne cunoaștem prin artă și să ne întregim prin frumusețea creativității.

Cursul Healing Symbols e menit să te susțină să creezi momente vindecătoare prin arta. 

Cum arată momentele vindecătoare prin artă?

Eu le vad ca momente:

 • De prezență;
 • De autocunoaștere;
 • De pauză și relaxare;
 • De creație și stare de bine;
 • Momente menite să construiască o relație solida cu sinele.

Vom lucra cu un concept specific desenului meditativ și al artei ca terapie și anume crearea de tipare repetitive prin desen.

Acest proces implică repetarea diferitelor simboluri, linii, cercuri, semne, cu intenția de a crea spațiu mental, de a ne limpezi mintea de gânduri, pentru a accesa o zonă de relaxare si calm.

Acest proces este unul simplu și ușor de parcurs, pe care îl poate încerca oricine. Nu exista corect sau greșit și reprezintă un cadru ideal în care putem gusta din beneficiile artei ca terapie.

Procesul Healing Symbols te invită atât la joacă cât și la introspecție și la creativitate. Te invită la practică atât meditativă cât și spirituală.

HEALING SYMBOLS E MAI MULT DECÂT UN EXERCIȚIU DIN ZONA ART TERAPIEI

E un întreg proces dezvoltat În 3 pași

 • Conectare la sine
 • Crearea unei baze care să reprezinte starea si emoțiile actuale reprezentate prin forme si culoare
 • Repetiția meditativă a unor simboluri create intuitiv sau prestabilite

Investiția ta:

Community

 • Cursul de bază - 27 de videouri
 • Workbook în format pdf
 • Acces pe viață la curs și update-uri
 • 12 întâlniri LIVE pe an (1 pe lună)
 • Acces grup privat Facebook
 • BONUS: Workbook "Art As Self Care"
 • BONUS: 2 meditații ghidate

597 297 lei

Acest curs este pentru tine dacă:

dorești să practici o metodă eficientă eliberarea stresului
dorești să poți să îți crești capacitatea de concentrare
dorești mai multă răbdare
dorești o relație mai bună cu tine
dorești să îți activezi creativitatea și energia feminină
dorești să faci parte dintr-un trib de femei creative si să practici constant alături de ele

Vrei să vezi un video din curs?

Urmărește video-ul de introducere:

Ce spun

Cele care au lucrat cu mine

Mi-a plăcut foarte mult cursul tău.

Incă de mica am iubit sa desenez, dar adult fiind m-am cramponat în faptul ca nu imi iese perfect, cum vreau eu.

Cursul tau m-a ajutat să îmi reamintesc de bucuria de a desena și faptul că o fac doar pentru sufletul meu, așa că nu e nevoie de standarde.

Un alt lucru care m-a ajutat a fost faptul ca nu am nevoie de instrumente speciale sau să investesc mult timp, astfel m-am simțit incurajată să încep imediat, eu folosind creioanele si acuarelele copiilor mei.“

Cristina

Am experimentat procesul folosind minute de pauza furate printre lucruri și agitație și funcționează super, mă ajuta sa mă centrez, sa mă liniștesc, sa mă relaxez, dar atunci când mi-am luat timp și am urmat pașii sugerați de tine de a pregăti spațiul frumos, cu o intenție pentru proces și o mica meditație, procesul a devenit unul și mai profund.

Am început sa fiu prezenta cu gândurile mele fără sa mă identific cu ele și să aud unele voci critice și să stau cu ele sa vad de unde vin, de când au apărut. Mi se pare foarte interesant.

E ca și cum se da o perdea mentală la o parte și totul devine mai clar, iar agitația dispare, corpul se relaxează. Pe lângă asta faptul ca am un jurnal și ca mi-am pregătit atâtea pagini pentru proces, mă face sa vreau sa fac un pic aproape în fiecare zi, iar asta deschide lanțul creativității, so thank you for that! PS: Vocea ta duioasa ma inspira.❤️

bonus

Workbook-ul Art As SelfCare

Acest workbook aduce claritate pentru ceea ce însemnă grija de sine și grija de sine prin artă cât și 10 exerciții valoroase de arată ca terapie și peste 30 de prompts pentru Journaling.

Acest Workbook este pentru tine dacă:

✿ Dorești să practici arta ca terapie pentru prima dată și nu știi cum să începi

✿ Ai nevoie de ceva simplu și concret care să te ajute să cultivi o stare de bine

✿ Ești atrasă de partea de artă și scris terapeutic

✿ Ai mai lucrat cu mine și rezonezi cu exercițiile pe care le creez și ai nevoie de inspirație nouă

Despre autor

Sunt Andrada Costea, psiholog în formare, formată ca și Mindfulness Teacher și Consilier de dezvoltare personală prin Artă, acreditată internațional ca și MindfulArt teacher.

Facilitez programe de dezvoltare prin artă și Mindfulness din 2019 si din 2021 prin proiectul mindfulart.ro.

Am ca misiune să aduc cât mai multă lume cu creioanele de colorat înapoi în mână.

Sunt pasionată de Artă în toate formele sale și de modul în care pictura, desenul, scrisul, relevă darurile interioare.

Întrebări frecvente

Întrebarea #1

Cât timp e nevoie să investesc în acest program?

Tot mini-cursul are puțin peste o oră, iar în procesul de creație pe care îl vei face îți recomand să investești minim 20 de minute, de cel puțin 3 ori/săptămână.

ÎNTREBAREA #2

Am nevoie de talent la desen?

Multe femei cred că e nevoie de talent sau înclinație spre artă pentru a urma acest curs, dar din fericire nu e adevărat. Tot ceea ce vei crea va fi perfect exact așa cum iese și poți decide conștient dacă vrei să arăți cuiva desenele tale sau nu. :)

ÎNTREBAREA #3

Cât de repede pot vedea rezultate pozitive sau îmbunătățiri?

După ce ți-ai creat un spațiu de siguranță în care să te simți relaxată și îți iei minim 20 de minute pentru tine de fiecare dată când urmezi procesul, lucrurile se pot îmbunătăți încă de la primele 3 sesiuni de desen terapeutic.

ÎNTREBAREA #4

Mă va ajuta la ceva cursul dacă am un nivel ridicat de anxietate sau de stres?

Unele participante nu sunt sigure dacă desenul le va liniști, deci nu ești singura care se întreabă asta. Răspunsul e “DA”, programul te poate ajuta, mai ales dacă desenezi tot mai des.

ÎNTREBAREA #5

Mi se potrivește cursul dacă intru deseori în energie masculină?

Unele femei nu sunt obișnuite să facă activități creative sau care au legătură cu arta, așa că își pun aceeași întrebare, mai ales dacă ocupă o poziție de conducere ori au un job care le face să intre frecvent în energie masculină.

Cursul meu te va ajuta să fii învăluită de bogăția energiei feminine și să te bucuri de gingășia, expansiunea și bucuria pe care aceasta ți le aduce în interior. Deci da, ți se potrivește.

ÎNTREBAREA #6

Am și uitat cum e să te joci. Nu am mai făcut asta de ani de zile…

E ok, draga mea. Te înțeleg. Mulți adulți au exact aceeași provocare, dar, indiferent care e vârsta noastră sau cât de mult ne-am îndepărtat de copilul interior, PUTEM să învățăm iar să ne jucăm și să fim FASCINAȚI de momentul prezent. În curs vei învăța exact asta.

ÎNTREBAREA #7

Mi-e teamă că o să mă plictisesc și nu voi putea fi suficient de focusată pentru a face exercițiile…

Temerea asta o au mulți oameni și vreau să-ți spun că starea de prezență SE ANTRENEAZĂ. Acest program nu e menit să aducă și mai mult stres în viața ta sau să-ți “fure” atenția, ci să te ajute să revii în acest moment, cu blândețe, în ritmul tău. Dacă ți-ai pierdut focusul, ai puterea și libertatea să pui video-urile pe pauză și să revii la ele mai târziu, a doua zi sau când crezi că e ok pentru tine.

ÎNTREBAREA #7

Oare pot face față tuturor trăirilor și emoțiilor care vor fi trezite de către procesul terapeutic?

Experiența mi-a arătat iar și iar că niciodată nu iese la suprafață ceva ce nu poate fi procesat sau lucruri care te vor copleși definitiv. Am descoperit asta atât în lucrul cu mine, cât și în procesele terapeutice în care am ghidat câteva sute de femei.

ÎNTREBAREA #8

Cât timp am acces la curs?

După achiziționare ai acces pe viață și beneficiezi gratuit de toate update-urile (actualizările) care vor pot avea loc ulterior.

ÎNTREBAREA #9

Ce fac dacă mă blochez, nu înțeleg ceva sau întâmpin probleme tehnice?

Îmi poți scrie pe WhatsApp la numărul +40 764 128 164 sau să-mi lași un email la adresa andrada@mindfulart.ro. Voi reveni în scurt timp cu detaliile de care ai nevoie. :)

Costea Andrada-Maria PFA. CUI: 45786952 | F6/69/11.02.2022 SOL ANPC Termeni și condiții