AM GRIJĂ DE MINE

AM GRIJĂ DE MINE

24 mai  - 13 iunie 2022


Oprește-te din agitația zilnică și conectează-te la latura ta creativă, jucăușă și plină de resurse și vindecă criticul interior care nu te lasă să te bucuri de viață

A V-a ediție începe marți, 24 mai

Locurile sunt limitate

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Cât de mulți îți manifești creativitatea? Esența?

Te invit la cea mai creativă, jucăușă și colorată provocare din viața ta!

În data de 24 mai dăm startul la ediția 5 pentru grupul #amgrijademine, grup de sprijin, de apartenență, de igienă emoțională și mintală.

În acest grup vei practica:

🌷 Tehnici Mindfulness de gestionare a stresului, zi de zi vei crea puțin spațiu in tine, pentru a găsi centrare, încredere, speranță, claritate.

 🌷 Desen intuitiv pentru care nu e nevoie de experiență sau talent ci doar să îți acorzi permisiunea de a experimenta arta ca terapie.

Cei peste 200 de oameni din edițiile trecute au găsit spațiul ca fiind vindecător, eliberator, i-a ajutat să își formeze rutine noi, sănătoase, să cultive creativitate, acceptare, echilibru.

Ce e programul de 21 de zile?

Programul de 21 de zile conține în fiecare zi  un exercițiu de desen intuitiv și o provocare Mindful de atenție pe un anumit simț sau pe o anumită atitudine.

21 de zile in care să îți iei răgaz în fiecare zi,  minim 10 minute să îți hrănești sufletul.

În fiecare dimineață voi posta într-un grup privat de Whatsapp, intenția zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să desenezi, atât cât timpul îți permite. Procesul e similar meditației, fiind în sine o practică informală de meditație.

Pictura sau desenul intuitiv reprezintă un proces artistic de creație, profund vindecător, relaxant și transformator.

Beneficiile unui proces de pictură sau desen intuiv sunt numeroase, însă aș vrea să menționez aici câteva:
 
🎨 pe măsura ce ne dăm voie să explorăm liber, putem observa tendințele de auto-critică și putem alege să cultivam acceptare, să renunțam la perfecționism, privindu-ne cu compasiune de sine, blândețe și apreciere pentru ceea ce suntem.

🎨 atunci când desenăm intuitiv punem în funcțiune și emisfera dreaptă a creierului lucru ce ne dezvoltă creativitatea și ne conectează la intuiție, înțelepciune, acesta emisfera fiind una holistică, emoțională, artistică.

🎨 când desenezi intuitiv „te angajezi” într-o practică informală de meditație cu numeroase beneficii asupra sănătății.

🎨când desenezi intuitiv accesezi o stare de flow care te ajută să pătrunzi ușor în subconștient, în emoții și totodată să le eliberezi.

🎨când desenezi intuitiv te conectezi cu artistul interior și îți iei angajamentul de grijă față de tine, într-un mod creativ.

iNVESTIȚIA TA

CE PRIMEȘTI 

  • 21 de zile cu provocări zilnice
  • Practici de MindfulArt
  • Exerciții de Mindfulness
  • Meditații 
  • Interacțiune și Inspirație
  • Acces la un Grup Privat de Whatsapp
  • 3 Workshop-uri Online500 247 lei

De ce recomandă cursanții programul

Despre mine

Mă numesc Andrada și de câțiva ani explorez emoții, integrez stări, stau cu mine și ceea ce simt prin intermediul meditației a desenului și a picturii în mod specific și al artelor expresive în general.

Am urmat până acum, formări pe partea de Art Theapy și sunt acreditata ca și MBSR Teacher de către Mindful Academy Solterreno, Spania. In my day to day life sunt mama și educator Montessori.

Mindfulness-ul și Art terapia mi-au fost alături mereu în etapele grele din viață. Am reușit să depășesc momente crunte de anxietate generalizată cu ajutorul practicilor de Mindfulness și Art Terapie și am ajuns în acel punct în care anxietatea de atunci a rămas doar o amintire, m-am împrietenit cu mine și am simțit să împărtășesc cele învățate facilitând începând cu 2019 workshopuri de MindfulArt și Mindfulness.

Ce spun cei care au participat la edițiile anterioare?

Acest program a sadit in mine seminte pentru reconectarea cu creativitatea si simplitatea profunda a creatiei. A fost atat de magic sa observ ce curge prin mine, dincolo de limitarile mintii mele (“eu nu am talent la desen”, “acest desen e urat/pare facut de un copil de gradinita” etc.). Iar bucuria de a vedea si creatiile celorlalti a adus multa inspiratie, conexiune, hrana pentru suflet. Recomand cu mare caldura si bucurie aceasta experienta.

Ecaterina Canila

O experienta pe atat de simpla, pe atat de profunda uneori, cu eliberari, constientizari. O recomand cu caldura. Multumesc.

Laura

Am inceput timid, cu multe ganduri, judecati asupra desenelor pe care le asterneam pe foaie, insa temele parca veneau manusa sa 'ma corecteze' bland si sa scoata din mine acceptarea, lumina, jucaosenia si bucuria de a impartasi. Cand mi-am dat voie sa las sa curga procesul creatiei, pana si desenele au devenit mai luminoase. Desenam cu bariere, limitari, presiune, frici, iar pe parcurs am reusit sa accesez o noua dimensiune a mea, sa ma pun in fața foii cu mai mult curaj si am fost si eu placut surprinsa de ce a iesit. Stiam toate acestea undeva in interior, dar a trebuit sa sterg un pic praful, sa ridic bariere, sa monitorizez niste ganduri, sa traiesc niste emotii ca sa pot sa ma exprim liber prin arta. Multumesc Andrada pentru ghidarea blanda!

Flavia

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde are loc prOGRAMUL?

Provocarea are loc într-un grup privat de Whatsapp.

În fiecare dimineața voi posta în grup intenția zilei și tu vei avea timp, pe tot parcursul zilei, să desenezi, atât cât timpul îți permite, minim 5 minute. Procesul e similar meditatiei, fiind in sine o practică informală de meditație. 

CE EXPERIENȚĂ E NECESARĂ PENTRU A PARCURGE PROGRAMUL?

Nu e nevoie să ai experiență. Oricine poate participa, indiferent de nivelul lui de experiență