Magia Lui ACUM
Atelier Mindfulness Online


Ne confruntăm în această perioadă cu stări de anxietate, nesiguranță, lipsă de control, incertitudine, scenarii catastrofale. Avem reacții automate și de multe ori conduse de frică și panică.

Te invit să explorăm împreună modalități de a ne conecta la momentul prezent fără judecată, cu o atitudine de acceptare si compasiune, cu intenția de a cultiva prezență conștientă si a ne bucura din plin de tot ceea ce e ACUM.

Participă Live:

Marți, 22 Martie, Ora 19:30

Marți, 22 Martie, Ora 19:30

  0  8
Zile
:
 
  1  9
Ore
:
 
  2  5
Minute
:
 
  2  2
Secunde

You missed out!

Ai prietene pe care le vor ajuta aceste informații? Spune-le despre Webinar!

0 shares

Incertitudinea actuală își lasă amprenta asupra stării noastre emoționale, somnului, sănătății. Sistemul nostru nervos are nevoie acum, mai mult ca oricând de echilibrare.

O practică de Mindfulness te poate susține în a aduce echilibru in viața ta, în a gestiona sănătos emoțiile și stările tumultoase la care acest context actual ne supune.

Te Invit la workshopul de Mindfulness “Magia lui ACUM” ca să explorăm împreună modalități de a ne conecta la momentul prezent fără judecată, cu o atitudine de acceptare si compasiune, cu intenția de a cultiva prezență conștientă si a ne bucura din plin de tot ceea ce e ACUM.

Acest moment este perfect in imperfecțiunea lui, așa cum este. Acest moment este tot ce avem! 

Înscrie-te la „Magia lui acum” și vei afla:

  • Ce este Mindfulnessul și la ce ne ajută;
  • Cum pot aduce liniște in interior printr-o practică scurtă de centrare;
  • Cum mă pot bucura de viața chiar si atunci când in exterior totul pare gri;
  • Cum îmi pot gestiona emoțiile si stările cu ajutorul Mindfulnessului.

Cine susține atelierul


Sunt Andrada Costea - profesor de Mindfulness Acreditat internațional și consilier de dezvoltare personală prin Artă.

Practic meditația Mindfulness și arta ca terapie de 5 ani și facilitez experiențe de dezvoltare prin artă, webinarii, sesiuni individuale, programe, unde susțin oamenii în procesul lor de descoperire a resurselor interioare, în a cultiva starea de prezență și acceptare a fiecărui moment.