FĂ RAI DIN CE AI

Atelier de explorarea a resurselor interioare

Pune lupa pe interior și descoperă măreția, bogăția și frumusețea ce stau așezate în sinea ta.

Fă rai din ce ai e o expresie după care ne ghidăm viața și te invităm și pe tine să o explorezi și să vezi cum poți face rai din tot ceea ce ai, oricând, dar mai ales acum.

În acest atelier vom explora exerciții și practici de conectare cu sinele, de autocunoștere și conexiune la grup cu scopul de a ne vedea pe noi înșine puțin mai clar, de a ne conecta la ceea ce ne încarcă, hrănește și susține. De a trăi momente cu semnificație care contribuie în clădirea unei vieți cu sens. Hai și fă rai fix din ce ai!

Participă Live:

Luni, 16 Mai, Ora 19:00

Luni, 16 mai, Ora 19:00

  0  5
Zile
:
 
  0  5
Ore
:
 
  0  4
Minute
:
 
  5  5
Secunde

You missed out!

Când eram mici eu și Alex ne jucam împreună.
Ne-am hotărât să ne jucăm și acum, mai mari fiind și te invităm la un atelier online gratuit.

Atelierul vine să îți arate puțin din magia pe care o creăm noi împreună cu educația non formală, Mindfulness-ul, arta, Comunicare Non Violentă și joaca.

CINE SUSȚINE ACEST ATELIER

Andrada Costea


Sunt profesor de Mindfulness Acreditat internațional și consilier de dezvoltare personală prin Artă.

Practic meditația Mindfulness și arta ca terapie de 5 ani și facilitez experiențe de dezvoltare prin artă, webinarii, sesiuni individuale, programe, unde susțin oamenii în procesul lor de descoperire a resurselor interioare, în a cultiva starea de prezență și acceptare a fiecărui moment.

Alexandru Mare


Sunt facilitator si vicepresedinte al Education Studio, unde creez și susțin experiențe de învățare transformatoare începând cu 2016. Mă folosesc de Comunicarea Nonviolentă, teatru de improvizație, educația non-formală, artă și lucrul cu visele, pentru a crea spații blânde și propice dezvoltării oamenilor.