ATELIER ONLINE GRATUIT

Creative’s Nest- Atelier de accesare a creativității

31 AUGUST

19:00

Când a fost ultima dată când ai fost într-o stare de flux creativ? Acel moment în care mintea, emoțiile și corpul sunt aliniate iar inspirația curge încât pierzi noțiunea timpului.

Te invităm într-o călătorie de accesare a creativității, într-un spațiu sigur și lipsit de judecată, unde îți poți da voie să explorezi deplinătatea laturii tale creative.

Uneltele pe care le vom folosi în această călătorie sunt dansul somatic și pictura intuitivă:

01
Dans somatic și embodiment

Prin intermediul mișcării ne vom conecta de respirație, senzațiile corpului, emoțiile și imaginile din momentul prezent și ne vom lăsa ghidați de ele. Vom crea prin intermediul corpului o punte între ceea ce găsim în interior și ce exprimăm în afară. Procesul pe care l-am pregătit este unul blând și fluid și nu necesită nici o experiență anterioară în dans, doar deschidere și curiozitate față de propriul corp și ce poate face el.

02
Pictura intuitivă

Acest proces va susține să pătrundem și mai mult în subconștient, să identificăm emoții și ulterior să le transpunem în culoare, formă, conținut. Vom explora trăi și apoi le vom elibera. Pictură intuitivă însemna explorare, joc și intuiție iar procesul nu necesită experiență anterioară în pictură sau desen.

Atât mișcarea cât și pictură intuitivă sunt practici meditative care aduc în plus față de practicile de meditație statică elementul de expresivitate și creativitate.

Acest atelier te poate sprijini să accesezi partea din tine care:

  • știe să se conecteze cu ușurință la creativitate;
  •  știe că vocea ei creativă e valoroasă și unică;
  •  își exprimă cu ușurință darurile;
  • cunoaște rolul comunității în a-i susține dezvoltarea creativă/artistică.

Nu e nevoie de experiență anterioară. E nevoie doar de curiozitate, dorință de explorare, de a simți și de a imagina.

Andrada Costea

În viața de zi cu zi sunt femeie și mamă, Educator Montessori, artist și creator.

Sunt pasionată de Artă în toate formele sale și de modul în care pictura, dansul, desenul, scrisul relevă creatorul din fiecare.

Am formări pe partea de Art Therapy și Mindfulness și am facilitat ateliere de Art Therapy și MindfulArt prin proiectul VidecArt atât online cât și fizic.

Cristina Chirnogea

Sunt pasionată de mișcare, dans, fotografie și natură și toate modurile în care acestea se interconectează și ne spun ceva despre viață.

Am o formare în coaching cognitiv-comportamental, în terapie prin mișcare și dans în cadrul UAB din Barcelona și în Mișcare Autentică.Am explorat și continui să explorez cu diferite forme de mișcare și practici de embodiment care mă pun în contact cu mine și cu viața.

Prin proiectul Ritmul Interior facilitez ateliere de mișcare și dans, online și offline, singură și în colaborare creativă cu alte persoane. De asemenea lucrez și în sesiuni individuale de coaching somatic, care au ca și componentă principală ascultarea corpului.